18.4.2021

Terve!

Espoo Kaupungilta tulleen ohjeistuksen mukaan veneiden vesillelasku ja talvisäilytysalueiden tyhjennys tulisi tapahtua viimeistään 10.kesäkuuta mennessä. Tässä vaiheessa ei ole sellaisia koronaan liittyviä suosituksia tai määräyksiä, jotka estäisivät venesatamien käytön. Suomenojan talvisäilytyskentällä tullaan tekemään Finnoon sataman esirakentamista koskevia maastotöitä koekuopituksen osalta. Lisäksi talvisäilytyskentillä tullaan tekemään tarvittavia kunnostus- ja huoltotöitä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että venepukit tulee siirtää kerholle merkitylle kesäsäilytysalueelle (kartta alhaalla) ja lisäksi talvitarvikkeisiin tulisi kiinnittää sään kestävä lappu, josta ilmenee satama, laituri ja paikkanumero. Lapun tulisi olla selvästi nähtävillä.

 

Lähtökohtaisesti jokainen vastaa itse pukkien siirtämisestä, merkinnästä ja oman talvisäilytysalueen tyhjentämisestä, mutta tarvittaessa koordinoimme esim. isompien pukkien osalta tukea siirtämiseen. Jos tarvitset apua siirrossa, laittaisitko viestiä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., kiitos!

Seurataan valtioneuvoston ja terveysviranomaisten antamia suosituksia ja pidetään riittävä etäisyys niin talvisäilytysalueilla kuin laitureillakin.

Mukavaa kevään jatkoa! ☀️⚓️

t. Kristian

kesäsäilytys