Toukokuun aurinkoisena lauantaipäivänä Lökiksen uusi laituri kastettiin virallisesti käyttöön. Samana viikonloppuna pidettiin saaren kevättalkoot ja porukkaa olikin saapunut hyvin talkoisiin. Suurin osa töistä oli saatu tehtyä klo 18 mennessä ja oli aika julkistaa uuden laiturin nimi ja vihkiä se käyttöön.Nostimme maljan uudelle laiturille, jonka nimi virallisesti on Bryga. Hannu Laine kertoi nimenannon jälkeen Lökiksen edellisten laitureiden historiasta ja siitä, mitä eri vaiheita saaren käytössä on vuosien kuluessa ollut.

Bryga on nimikilpailussa eniten ääniä saanut nimi, jota oli ehdottanut Peik Joutsen. Hän sai suklaata palkinnoksi hyvästä nimiehdotuksesta.


Pertti Vilpas

Ohessa tiivistelmää veneen huollosta sisämoottori- ja dieselpainotteisesti.

Kaikkiin veneisiin alla olevat neuvot eivät välttämättä sellaisenaan sovellu, joten noudata ensisijaisesti valmistajan neuvoja. Alla siis yleisluontoisia "laiturivinkkejä" sisämoottorin huoltotoimiin.

Osa sivujen sisällöstä vain jäsenillemme. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit rekisteröityä käyttäjäksi täällä

ps. saat käyttäjätunnukset, mikäli olet jäsen tai varsinaisen jäsenen perheeseen "venekuntaan" kuuluva henkilö. Tiedot tarkastetaan tunnusten luonnin yhteydessä.

Mikäli et jostain syystä onnistu hommassa, ota yhteyttä sihteeriin.